Tüm Kamu Eczacıları Derneği Burs Duyurusu

Tüm Kamu Eczacıları Derneği tarafından 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde maddi imkanları dolayısıyla öğrenimine devam etmekte zorluk çeken Eczacılık Fakültesi öğrencilerine eğitim amaçlı karşılıksız burs verilecektir. Ekli dosyalarda  başvuru formu ve başvuru şartları mevcuttur.
Tüm Kamu Eczacıları Derneği tarafından verilecek burslar kapsamında değerlendirilmek üzere, Fakültemizde maddi desteğe ihtiyacı olan 1 asil ve 1 yedek öğrenci belirlenecektir.

Başvuru şartlarını taşıyan ve başvuru yapmak isteyen Fakültemiz öğrencilerinin burs başvuru formu ile 27 Ekim 2023 cuma günü mesai bitimine kadar Öğrenci İşleri Bürosuna müracat etmeleri gerekmektedir.

NOT-1: 2023-2024 eğitim öğretim yılı içerisinde bahsi geçen burstan faydalanmış olan ve halen ihtiyacı ve başarı durumu uygun olan öğrenciler de burs başvurusunda bulunabilir. Bu öğrenciler için başvuru evrakı olarak sadece transkriptlerin gönderilmesi yeterlidir.

NOT-2: Bireysel başvurular kabul edilmeyecektir. Yalnızca dekanlık aracılığı ile gönderilen isimler değerlendirilecektir.

NOT-3: Belirtilecek isimler 2 kişiyi geçmeyecektir.
Ek Dosyalar
Bu içerik 19.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 176 kez okundu.