Üniversitemiz Atık Avcıları Grubu'na Katılmak İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine

Atık Avcıları nın size bir  mesajı var. Değerli öğrenciler yeryüzünün gün geçtikte insanoğlu elinden daha fazla zarar gördüğüne, kirletildiğine hep birlikte şahit oluyoruz. Ve ne yazık ki çoğu zaman bunun için pek bir şey yapmıyoruz. Kesinlikle içimizde doğayı koruyan, doğada yalnız yaşamadığını bilen ve bunun sorumluluklarını yerine getiren onlarca insan var. Elbette bunu görmezden gelmiyoruz. Fakat “bir” olarak bu gidişe dur demek pek mümkün görünmüyor. Bu nedenle birbirimizi bulalım, birlikte hareket edelim istedik ve Atık Avcıları grubunu kurduk. Amacımız geri dönüşüm yolu ile doğaya hizmet etmek. Çektiğimiz videolar, yayınladığımız bülten vb. yöntemlerle farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki aylarda diğer doğa toplulukları ile beraber hareket edip çevresel etkinliklerin yanı sıra ağaç dikmek arzusundayız.
Sizde (derslerinizden arta kalan vakitlerde) bizim ile birlikte hareket etmek isterseniz yesil@trakya.edu.tr adresine kişisel bilgilerinizi ve bir adet fotoğrafınızı gönderiniz.
Bu içerik 29.01.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 370 kez okundu.