Yurtdışından öğrenci kabulü ile gelen öğrencilerimizin dikkatine!

"Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Karar"ın 3. maddesinin 7. ve 8. fıkralarına dayanılarak belirlenen okullardan mezun olan yurtdışından öğrenci kabul kontenjanları dahilinde birinci öğretim önlisans ve lisans programlarında program sürelerinde öğrenimlerine devam eden ve yeni kayıt yaptıran öğrencilerin ödemeleri gereken öğrenim ücretlerinin bu öğrenciler adına Kültür ve Turizm Bakanlığı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı bütçesinden karşılanacağına ilişkin olarak alınan ilgi yazı ektedir.
Fakültemizde yurtdışından öğrenci kabulü ile öğrenci alımı kapsamında öğrenim gören öğrencilerimizin mezun oldukları lise düzeyindeki yurt dışı eğitim kurumunun ismi ekli listede yer alıyorsa bu öğrencilerin,  ödemiş oldukları öğrenim ücretlerinin kendi isimlerine açılmış banka hesaplarına iadelerinin sağlanması için 29/11/2018 mesai bitimine kadar Dekanlığımız Öğrenci İşleri Bürosuna müracaat etmeleri gerekmektedir.
Not: Resmi yazı ve kurum listesi ektedir. Öğrenciler dekontları ve İBAN numaraları ile müracaat etmelidirler.
Bu içerik 29.11.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 521 kez okundu.